![]() |
| | #1 |
![]() Adana Kebap Kaç Kalori? Adana kebap, lavaşla servis edilenden daha farklı bir şekilde sunulur. Soğan, salata ve yeşillikler ile tüketilmesi yaygındır. Adana’da kebap, pilav ile servis edilmez. Etin lezzetini sadece kebap yiyerek almanız istenir. Adana’da ya da başka bir şehirde Adana kebap yemek istediğinizde alacağınız kalori bilgisini incelediğimizde şu rakamları görebiliriz: 1 şiş Adana kebap: 215 kalori 1 köfte büyüklüğünde Adana kebap: 72 kalori 1 porsiyon Adana kebap: 361 kalori 100 gram Adana kebap: 239 kalori Alıntı 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #2 |
| kac olursa olsun yerim ben 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Önemi yok tadı yeter. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Atın ölümü arpadan olsun derler ;) 👍 2
________________ SEN JİYAN OL BEN AZAD | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #6 |
| Dimi,sipariş eder misin acaba hem bana hem sana ?
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Sana ne zaman selam versem harbi borçlu çıkıyom 👍 2
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #8 |
| çok iyi yaparım, bol acılı.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| acıktım bak | |
| |
| | #10 |
| Adana kebap kalorisiz :)) | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |