![]() |
| Anketimiz: okyanus mu dag mi | |||
| okyanus | | 0 | 0% |
| dag | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ne diyor Sabahattin Ali: “Mesela her tarafı ormanla sarılı yüksek bir dağda ufak bir kulübede ömrümün sonuna kadar kimseyle görüşmeden yaşamak, taşlar , yapraklarla konuşmak ve düşünmek istiyorum… “ Bizim her tarafı ormanlarla sarılı yüksek dağlarda ufak bir kulübede yaşamak gibi uçuk hayallerimiz var. Ve hatta sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cım Toros zirvelerinde kamp ateşi başında bizlere şarkılar söyleyecek ![]() 👍 5
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #2 |
| Braeriach’da. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’ emeğine sağlık çiçeğim 👍 1
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #3 |
| ikisi de uyar bana 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
köy ewi olcak dağlık alanda offf 👍 2
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #5 |
| Şarkı söyleme işi biraz sıkıntı olabilir ![]() Ama Bir yanımız Toroslar Biryanimiz Akdeniz, Yeterki Yaşamak isteyelim Huzur Kolay elde edilmeyen Bir inci gibidir her tarafı ormanla sarılı yüksek bir dağda ufak bir kulübede ömrümün sonuna kadar kimseyle görüşmeden yaşamak, taşlar , yapraklarla konuşmak ve düşünmek isteriz Yada Mavinin Bin bir çeşidi olan okyanus da Kaybolmak ikisinede Yakınız ![]() 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Bizim her tarafı ormanlarla sarılı yüksek dağlarda ufak bir kulübede yaşamak gibi uçuk hayallerimiz var. En güzel yaşam yeri olur, huzur sessizlik. 👍 2 | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
İkisini de deneyip tarafımızı seçelim 👍 2
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | ||
| |
| | #8 |
| dünya üzerinde olayım ldskmvdkslmv
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #9 |
| Hiç farketmez. Keşke bi şansım olsa | |
| |
| | #10 |
| Okyanusa yakın | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |