![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatın anlamını gülümsemelerine göre ölç, gözyaşlarına göre değil. Doğum günün kutlu olsun! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 6
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #2 |
| Nice senelere doğum günün kutlu olsun. 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hiç beklemediğim kadar güzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni çok seviyorum canım sevgilim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cimmm 👍 4 | |
| |
| | #4 |
| Dogum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ | |
| |
| | #5 |
| nice mutlu yillara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanimcim 👍 3
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Mutlu yıllar tatlimm 👍 2
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #7 |
| Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim Mutlu Yillar 👍 3
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Canım mutlu yıllar 👍 3
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'cimm nice mutlu, huzurlu, sağlıklı seneler dilerim. Doğum günün kutlu olsun canım benim 👍 3
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mutlu Seneler, Canim (Kalp) 👍 1
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |