![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Hande Erçel ev halini paylaştı... 2 buçuk milyona yakın beğeni geldi. Hande Erçel, Türkiye’de en yüksek sosyal medya takipçisine sahip ünlü isimlerden biri olarak yer alıyor. Ev halini takipçileriyle paylaşan Hande Erçel’in gönderisine başta sevgilisi Kerem Bürsin olmak üzere 2 buçuk milyona yakın kişi beğendi. ![]() Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde uzun zamandır yalanladıkları ilişkilerini ilan etmişlerdi. Kamera karşısında harika bir uyum yakalayan ikili, gerçek hayatta da ilişkilerini yaşıyorlar. SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ HAZİRAN’DA BAŞLIYOR Haziran ayında ekranda olacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına evinde olduğunu ve dinlendiğini gösteriyor zaman zaman. Köpekleriyle vakit geçiren, yeğeni Mavi’yi görmeye giden oyuncu, son olarak da balkonda otururken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Gri bir eşofman ve kırmızı çizgili bir bluz giyen oyuncu, günlük, sade, makyajsız haliyle fotoğraflara yansıdı. ![]() ![]() ![]() Alıntı. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| cok tatli degil mi yaaaa ![]() cok seviyorum bu kadini
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| |
| | #4 |
| Niye?
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Bende kendi ev halimi paylasicam ddd sjsjsjjs 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #7 |
| Şu ön sırada handeeoooğğ diye bağıran fan ekibindensin değil mi jendjdjdkdkkdk 👍 1
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
D 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | ||
| |
| | #9 |
| Çok üzdüler bu kızı ama asla pes etmedi. İyi yerlere de geldi yanii. Çokta güzel her gördüğüm yerde Sim aklıma geliyor 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| Ne güzel kız.. Keşke benim olsa.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |