IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Noctura
  • 1 Gönderen ZaLim

Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2021, 13:34   #1
1903 - ∞
Noctura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hakan Altun: Doktorlar dinlenmemi istiyor.

Geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve 5 gün yoğun bakımda tutulan Hakan Altun, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Durumunun iyi olduğunu belirten Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor." diye konuştu.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Hakan Altun, program çekimleri sırasında rahatsızlık geçirmişti. Ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Altun, doktorlar tarafından beyin ameliyatına alınmış ve 5 gün yoğun bakımda tutulmuştu.

İstanbul'daki evinde istirahate çekilen şarkıcı, önceki gün rutin kontrolleri için Nişantaşı'nda bulunan bir özel hastaneye geldi. Gerekli kontrollerin ardından hastaneden ayrılan Altun, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen şarkıcı, "Rutin kontrolüme geldim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Bir süre daha sahnelerden uzak kalacağını ifade eden Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bir süre daha buradayım. Önümüzdeki hafta Bodrum'a gideceğim." diye konuştu.

Hastane çıkışı Altun'u karşısına gören vatandaşlar, ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileğinde bulundu. Altun da iyi dilekte bulunan vatandaşlara teşekkürler etti.

AMELİYAT OLMUŞTU

Sanatçı Hakan Altun, 2007 yılında özel bir hastanede 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı.

Ameliyatını yapan doktor, "Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor. Çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

İstanbul'daki evinde istirahate çekilen şarkıcı, önceki gün rutin kontrolleri için Nişantaşı'nda bulunan bir özel hastaneye geldi. Gerekli kontrollerin ardından hastaneden ayrılan Altun, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen şarkıcı, "Rutin kontrolüme geldim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Bir süre daha sahnelerden uzak kalacağını ifade eden Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bir süre daha buradayım. Önümüzdeki hafta Bodrum'a gideceğim." diye konuştu.

Hastane çıkışı Altun'u karşısına gören vatandaşlar, ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileğinde bulundu. Altun da iyi dilekte bulunan vatandaşlara teşekkürler etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Üzüldüğümüz çok şey oldu
ama yuttuk, oturduk…
Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler.

- Süleyman Seba

Alt 19 Mayıs 2021, 17:06   #2
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Hakan Altun sağlık durumu hakkında konuştu

Geçtiğimiz ay rahatsızlanarak beş gün yoğun bakımda tutulan Hakan Altun, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Durumunun iyi olduğunu ancak sahnelerden uzak kalacağını vurgulayan Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bodrum'a gideceğim" ifadelerini kullandı.

Hakan Altun sağlık durumu hakkında konuştu

İstanbul'daki evinde istirahate çekilen Hakan Altun, önceki gün rutin kontrolleri için Nişantaşı'nda bulunan bir özel hastaneye gitti.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gerekli kontrollerin ardından hastaneden ayrılan Altun, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen şarkıcı, "Rutin kontrolüme geldim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Bir süre daha dinleneceğini ve sahnelerden uzak kalacağını ifade eden Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bir süre daha buradayım. Önümüzdeki hafta Bodrum'a gideceğim" diye konuştu.

Hastane çıkışı Altun'u karşısına gören vatandaşlar, ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileğinde bulundu. Altun da iyi dilekte bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Hakan Altun, 2007 yılında özel bir hastanede 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.

Alt 19 Mayıs 2021, 22:42   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende dinlenmek istiyorum ama rahat bırakmıyorlar, kafam yorgun..

👍 1

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 23 Mayıs 2021, 21:51   #4

timor mu allahim esirgesin

No MoRe DramA

Alt 23 Mayıs 2021, 21:57   #5

dinlenmek sart tabiki sonucta beyin bu

No MoRe DramA

Alt 23 Mayıs 2021, 22:25   #6
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçmiş olsun

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)