![]() |
| |
| | #1 |
| İyiki Hemşireyim; Hastaların kalbine dokunmak benim işim. İyiki Hemşireyim; İnsanların yüzlerinde ki oluşan küçük tebessümü yaratmak benim işim. İyiki Hemşireyim; Mesleğimi bilimsel alanda temsil etmeyi seviyorum. İyiki Hemşireyim; Hastami sağlıklı korumak ve kollamak benim işim. İyiki Hemşireyim; Yaşam için alınan her nefesin değerinin bilincindeyim. İyiki Hemşireyim; Yaratıcı olmayı seviyorum. İyiki Hemşireyim; Yaşamın ritmini dinlemeyi seviyorum. İyiki Hemşireyim; Hastamı korumanın bilincindeyim. İyiki Hemşireyim; Zoru başarmak benim işim. İyiki Hemşireyim; Gülümsetmeyi seviyorum. İyiki Hemşireyim; Hasta ve ailenin eğitimini sağlamak benim işim. İyiki Hemşireyim; Destek olmayi seviyorum. İyiki Hemşireyim; Hastaların mutluluklarında, üzüntülerinde, gülmelerinde, ağlamalarında yanında olmayı seviyorum. İyiki Hemşireyim; Hasta güvenliği sağlamak benim işim. İyiki Hemşireyim; Hayat ona ikinci şansı verdiğinde yanında olmayı seviyorum. İyiki Hemşireyim; Bilimsel gelişmeleri yakından takip etmeyi seviyorum. Evet belki şu an işimin başında değilim ama en kısa zamanda inşallah onlarla olurum. Ama kalbim ve aklım hep meslektaşlarımla... 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| İyi-----ki hemşiresiniz :))) 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| O zaman seninde günün kutlu olsun sevgili Pia 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeklerine sağlık , çok güzel bir yazı olmuş. Önemli olan gönül vermektir. Allah yolunuzu açık etsin. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım hemşireler günün seninde kutlu olsun. Kısa, zamanda mesleğini icra edersin umarım. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| birden, iyi ki ameleyim diyesim geldi. 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| İyi ameleyiz Çimentonun kalbine dokunuyorum İnşaatın duvarına djdjdjdjejdj 👍 1
________________ Had bildirdik ve gittik. | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cigim Emeğine Sağlık,İyiki Varsiniz 👍 1
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #10 |
| Günün kutlu olsun canım 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |