![]() |
| | #1 |
| Cesaret mi doğruluk mu’ oynadın mı hiç? Yaptığın en iyi ‘cesaret’ neydi? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #2 |
| Deli gibi oynarız çok eğlendiğim bi oyundur. Genelde ortamda liseliler çoksa birbirlerini öptürürlerdi cesarette. Biraz daha elit kısım veya ünililer varsa yoldan geçene ilanı aşk yap felan denilirdi. Ben bi kez ilanı aşk yapmıştım en iyi cesaret olarak ;d 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Bana her türlü pisliği yaptırdılar pas diyorum dhdhe
________________ Had bildirdik ve gittik. | |
| |
| | #4 |
| polis arabasının arkasına elimle iki defa sertçe vurarak devam et dedirtmişlerdi adamlar sigara almaya durmuşlar markete allahtan yaşını başını almış insanlardı da güldük eğlendik dfmnsdmnfjsd yeni mezun olsalardı nolurdu bilmiyorum dfkjsdjkfsjkdf ateşli polislerden allah korusun kdfkjs 👍 1
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #5 |
| çok fena oynarım, özellikle üniversite zamanımızda çokça oynadığımız bir oyundu. Her pisliği yaptırdım, yaptım. Yaptığım en delice (en edepli) cesaretlik don atlet soğuk suyun altında 3 dakika kalmak hshshddj. | |
| |
| | #6 |
| Ben bu oyunu oynarsam ortalık karışır. Karışmasın ne gerek var? laksdjalsdj | |
| |
| | #7 |
| Evet Oynadık arada oynuyoruz,Akşama Yine Oynayalım Bekleriz Herkesi:)) Cesareti olan Gelsin
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #8 |
| Aşk hatırlar mısın cesaret dediğimde hiç tanımadığım birine resmen teklif ettirmiştin. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Oynarım ben. Oynadım daha doğrusu. Ben bir şey yapmadım o kadar da biri benim saçımı yaktı cesaret uğruna.. Delirdim tabi..
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| Oynadim hahahhah adama ruj sürdürmek oldu hahahha aklima geldi yine hahahhah:s
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |