IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2020, 08:46   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rus baba çocuğunu 470 liraya satılığa çıkardı

Rus baba çocuğunu 470 liraya satılığa çıkardı

Rusya’da bir baba, çocuğunu internet ilanıyla 470 TL’ye satılığa çıkarınca gözaltına alındı.
haber metninin boyutu
Rusya’nın Çelyabinsk şehrinde Viaçeslav isimli şahıs, internete çocuğunun satılık olduğu ilanını koydu. Baba, ilanda fotoğraflarını da paylaştığı 5 yaşındaki kızının adını Rus yapımı ‘Maşa ve Koca Ayı’ isimli çizgi filmdeki ‘Maşa’ karakterinden esinlenerek yazdı. Baba kızına 5 bin ruble, yani 470 Türk lirası değer biçti. Kızını satın almak isteyenler ile şehrin merkezinde buluşabileceğini ve kızını parayı alıp teslim edebileceğini söyleyen babanın ilanı Rus siber polislerine takıldı. İlanı fark eden siber polisler yasal işlem başlattı. Ardından savcılık talimatıyla kızını satılığa çıkaran baba gözaltına alındı.

Bölge savcılığı babanın ‘insan ticareti’ suçundan yargılanacağını belirtirken, ilanı onaylayarak internet sitesinde yayınlanmasına sebep olan editörün de sorguya alındığı ifade edildi.

cnn
👍 3

Alt 04 Şubat 2020, 09:17   #2
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tek kelimeyle bu kişi İnsan olamaz.

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"
"Made in Turan"
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 04 Şubat 2020, 19:46   #3
Standart Rus baba çocuğunu 470 liraya satılığa çıkardı

Rusya’da bir baba, çocuğunu internet ilanıyla 470 TL’ye satılığa çıkarınca gözaltına alındı.

Rusya’nın Çelyabinsk şehrinde Viaçeslav isimli şahıs, internete çocuğunun satılık olduğu ilanını koydu.

Baba, ilanda fotoğraflarını da paylaştığı 5 yaşındaki kızının adını Rus yapımı ‘Maşa ve Koca Ayı’ isimli çizgi filmdeki ‘Maşa’ karakterinden esinlenerek yazdı.

Baba kızına 5 bin ruble, yani 470 Türk lirası değer biçti. Kızını satın almak isteyenler ile şehrin merkezinde buluşabileceğini ve kızını parayı alıp teslim edebileceğini söyleyen babanın ilanı Rus siber polislerine takıldı. Savcılık talimatıyla kızını satılığa çıkaran baba gözaltına alındı.

Bölge savcılığı babanın ‘insan ticareti’ suçundan yargılanacağını belirtirken, ilanı onaylayarak internet sitesinde yayınlanmasına sebep olan editörün de sorguya alındığı ifade edildi.

Kaynak Mynet.com

👍 2

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 04 Şubat 2020, 20:09   #4
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim babam beni sataydı kac lira ederdim acaba bak merak ettim ;haha;haha

👍 1

Alt 04 Şubat 2020, 20:11   #5

Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim babam beni sataydı kac lira ederdim acaba bak merak ettim ;haha;haha
Bu haberi oku babanın yanında sor kuzum :)

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 04 Şubat 2020, 20:23   #6
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BuSe~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu haberi oku babanın yanında sor kuzum :)
Benim icin iyi olmaz bu haahaha:d

👍 1

Alt 04 Şubat 2020, 22:44   #7
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Al bu çocuğu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hazır büyümüşte yapmaya uğraşmazsın direkt baba der

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..

Alt 04 Şubat 2020, 22:49   #8
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Al bu çocuğu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hazır büyümüşte yapmaya uğraşmazsın direkt baba der
olm ne top adamsın pampa ya yine bulaştın bana :d geçen yaz bodrumdaki rustan olabilme ihtimali var düşünmem lazım :p

Alt 04 Şubat 2020, 22:54   #9

anne baba olabılmek ıcın ehlıyet alınmalı
ne çirkin bır sey

İnsan aılesını secemıyor ah yavrucuğum :'(

Alt 04 Şubat 2020, 22:57   #10
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rahmetli anam küçükken çamaşır diye yıkıyodu ama büyüyünce bulaşık oldum zaar napiyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] senle uğraşmaktan keyf alıyorum pampaa :)

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)