![]() |
| | #1 |
![]()
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
| Beklemediğimiz insanlar beklemediğimiz şeyler yaptı sonra biz de herkesten her şeyi bekler olduk. :) | |
| |
| | #3 |
| Yalan. Hayatıma sokamdığım şeyi peynir ekmek gibi kullanıyorlar. Az yalanımı yakalasam kendime bile güvenem :d | |
| |
| | #4 |
| acaba niye
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Güven duygusunu sonuna kadar tükettiler.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 |
| Güven kızılayda park ismi ,( | |
| |
| | #7 |
| -hayatta 3 yanlışım oldu olric. +ne gibi efendimiz? -tanıdım, inandım, güvendim. ama 1 doğrum oldu. +o nedir efendimiz? -sevmek olric. fakat sen de bilirsin ki 3 yanlış bir doğruyu götürür. +gidelim efendimiz. Bir film repliği Bilmem anlatabildim mi 👍 1
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #8 |
| İnsanlara güvenmemem gerektiğini en çok güvendiğim insanlardan öğrendim:)
________________ . | |
| |
| | #9 |
| Samimiyetsiz samimiyetler, çok inandığımız insanlarin beklemediğimiz şeyler yapması, nankörlük..say say bitmez. 👍 2
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #10 |
| Güvensiz kalplerimizi karaktersiz insanlara borçluyuz. 👍 2
________________ Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |