IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
8Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen BuSe-
  • 1 Gönderen BuSe-
  • 1 Gönderen INFLaMeS
  • 1 Gönderen Lareina
  • 1 Gönderen Ocean
  • 1 Gönderen Sterben

Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2021, 13:52   #1
Standart İncir Reçeli Filmi

Televizyon için skeç programları yazarak hayatını kazanan Metin’in en büyük isteği, yazdığı senaryolardan birinin filme çekilmesidir. Fakat senaryoları sürekli yapımcılar tarafından geri çevrilen Metin, yine böyle bir olayın akşamında gittiği barda Duygu ile tanışır. Metin zil zurna sarhoş olan bu kıza evini açar, fakat ertesi sabah uyandığında kısacık bir not bırakan Duygu çoktan evi terk etmiştir.

Aradan zaman geçer, Metin yine aynı barda Duygu ile karşılaşır. Duygu yine Metin’e misafir olur. Bu günden sonra Duygu sık sık Metin’de kalır. Metin adı dışında hakkında hiçbir şey bilmediği bu kıza aşık olmuştur. Duygu istediği zaman gelip Metin’de kalmakta, çoğu zaman da haber bile vermeden sadece notlar bırakarak ortadan kaybolmaktadır. Metin telefon numarasını bile bilmediği Duygu’nun hayatındaki sırrı merak eder ve bir gün onu takip eder. Bu takibin sonunda öğrendikleri, “ölümsüz” bir metropol aşkının ve dünyayı değiştirme çabasının başlangıcı olacaktır.

İncir Reçeli Filmi
👍 3

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 10 Mayıs 2021, 13:52   #2

‘ Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum. Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken başka bir damlaya karışıp güçlenerek daha hızlı ilerler. Ben de sana karıştım aşkım.
İnsanlar acımasız, savurgan. Hiçbir şeyin sonu gelmeyecekmiş gibi davranıyorlar. Bir gün, şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyorlar. ’

👍 1

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 10 Mayıs 2021, 13:53   #3

cok guzel filim

👍 1

İncir Reçeli Filmi

Alt 10 Mayıs 2021, 14:18   #4
yok saymak çok zarif bir intikamdır.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kahve reçeli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

👍 1

**

Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık.

**

Alt 10 Mayıs 2021, 16:06   #5

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kahve reçeli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..
yok daha neler oldu olsun, lahmacunlu milkshake hanımefendi !

👍 1

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...

Alt 10 Mayıs 2021, 16:07   #6
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tam benim filmimdi duygusal bir de aşk tesadüfleri severi çok sevmiştim.

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)