![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Yeni Yaşının Sana Güzellikler Getirmesi Dileğiyle. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| nice mutlu yillara 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Doğum gününüz kutlu olsun. 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] galiba seni en iyi tanıyanlardan biri benim, çünkü biz sanaldakilerin kaldıramayacağı kadar büyük şeyler yaşadık ve hala konuşuyoruz. Ama benim bildiğim çok değerli bir şey var kalemin ne kadar zarifse kalbinde o kadar zarif. Editörümm ![]() Nicki cirkin olup kendi güzel olanım. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu, huzurlu, sağlıklı seneler dilerim. Doğum günün kutlu olsun canım benim Kalbin kadar zarif bi ömür dileğiyle ![]() 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok tesekkur ederim.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Canimin ici.. En derinim, cok tesekkur ederim 👍 3
________________ "Nereye varsam, Varamadığım yerdeyim.." | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok tesekkur ederim.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Canimin ici.. En derinim, cok tesekkur ederim 👍 1
________________ "Nereye varsam, Varamadığım yerdeyim.." | |
| |
| | #7 |
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nice mutlu senelere diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte inşallah. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Doğum gününüz kutlu olsun sevdikleriniz ile birlikte nice mutlu senelere 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Doğum gününüzü es Geçmis olamayiz dalgınlığımıza maruz görün özür dileriz. Doğum gününüz Kutlu olsun Sevdiklerinizle Nice Mutlu Yillara :) 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |