![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| İsrail’den Mescid-i Aksa’da ses bombalı ve plastik mermili saldırı İsrail güçlerinin, teravih namazını kılmak üzere Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere ses bombaları ve plastik mermi ile saldırılarında en az 53 kişi yaralandı. ABD'den yepılan açıklamada, Washington’ın Kudüs’te artan gerginlik nedeniyle endişeli olduğunu söyledi. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Allah belanizi versin sizin
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| İsrail'den başka bir şey beklenmez zaten. | |
| |
| | #4 |
| simdi iki sey demem lazim 1- israil in Alah belasini versin 2- Adolf hitler zamaninda yahudiler kose bucak kacarken (bu arada hitler i tavsip etmiyo6rum yanlis anlasilmasin irkciliga karsiyim) bizim gariban filistin bunlara sonrada gelin gorun ki israil bunlari yerlerinden etmeye basladi bu arada Hitler in unlu bi sozunu hatirlatayim " dunyada iki irk birakmayacaksiniz biri cingeneler dunya ahlakini bozuyor biride yahudiler dunya ekonomisini ellerinde tutup herseyi yaparlar" daha diyecegim cok sey var da iste lanet olasi israil icin cigabaytimi harcamaya gerek yok
________________ | |
| |
| | #5 |
| İsrail ve ona destek veren tüm devletler teröristtir türkiye cumhuriyeti devleti tek başına kiminle mücadele etsin her alanda her safta türkiyeye baskı yıldırma politikası tehditler vardır o kadar hain varki her biriyle her platformda mücadele eden bir türkiye cumhuriyeti devleti var bunlara birde içimizdeki kabuklaşmış 1927 de gelenlerin onlara özel yasa ile türklük verilen hainlar var filistin türkiye cumhuriyeti devletinin kırmızı çizgisidir dünya genelinde arakan da çinde dünyanın birçok yerin hep müslümanlara eziyet ediliyor yada hunharca katlediliyor türkiye her zaman karşı çıkmış diplomatik yürütmüştür yürütmektedirde kendilerini müslüman olarak gören arap devletleri nerde niye suspuslar dünya genelinde 1.5 milyar müslüman yokmu ilk önce ürettiklerini almayacaksın ekonomik olarak çökerteceksin abd sudilerin 200 milyar dolarına el koymadımı devletler kırallıkla kendi ceplerine çalışırsa miletini sömürürse o deletlerde hiçbir zaman adalette huzurda olmaz yani türkiye cumhuriyeti 83 milyon nufusu ile 4/5 milyon yahudi hırıstiyan ermeni ile mücadele etmeside mümkün değildir sadece recep tayyip erdoğan bunlarla başedemez.. | |
| |
| | #6 |
| Bence Tamamen israile saldırmalı yok etmeli şer yuwası orası bütün dunyaya ordan dağılıyor ya herro ya merro ben başkan olsam bütün odaklarımı israile çevirrim yok etmek için elimden geleni yaparım. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| "8 milyonluk İsrail için 1,5 milyar Müslüman Ebabil bekliyorsa, Ebabiller gelse İsrail'i değil, bizi taşlar." RAHMETLİ NECMETTİN ERBAKAN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ DEĞİL Mİ ? BİR İLİMİZ KADAR NÜFUSU OLAN AMERİKANIN ÜVEY EVLADI BEBEK KATİLLERİ TECAVÜZCÜ KAFİRLERE HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN SADECE İZLEYEBİLİYORUZ. BU DA BİZİM ÜSTÜMÜZDE BİR KUL HAKKI. ORDAKİLERİN ÜSTÜMÜZDE ÇOK HAKLARI VAR HİÇBİRİNİ ÖDEYEMEYECEĞİZ. İNŞALLAH BİR FIRSAT OLURDA ORDAKİ DİN KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE CANIMIZI MALIMIZI ORTAYA KOYABİLİRİZ. 👍 2
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #8 |
| olm siz su içip sarhoş mu oluyorsunuz gece gece bu bilgilerinizi toprağa gömün ileride gübre olarak çok faydalı olacaktır. biri biraz daha zorlasa tayyip'in osmanlı hanedanlığından kalma sürmene bıçağı ile israil sınırına gireceğini, geri kalanımızın da topyekün israile savaşa girebileceğimizi falan sanmıyorsunuz değil mi ? müslümanlar için en kutsal yerlerden biri kabul edilen kudüs'de müslümanlar muhammed peygamber'in buradan göğe yükseldiğine inanıyor. yahudiler için ise en kutsal saydıkları ağlama duvarı yer alıyor. hristiyanlar ise kudüs'te bulunan kutsal kabir kilisesi'nde isa peygamber'in çarmıha gerildiğine ve kabrine konulduğuna inanıyor. Kısacası yine din milyonlarca insanı karşıt bir görüş ve savaş içerisine sürüklüyor. kıble mescid-i aksa iken sonradan kabe'ye dönüyor. sabit bir yöne ibadet etmenin başka bir amlamsızlığını da ben ifade edeyim, dünya dönüyor, güneş sistemi dönüyor, samanyolu galaksimiz hem dönüyor hem yol alıyor yani hiçbir vakit namazın evrendeki koordinatı birbirini tutmuyor. bu durumda müslümanlar allah'a yönelmiyor, allah sevgili müslümanlarının ibadetine denk gelsin diye yer değiştirip kendini ayarlıyor. malum müslüman kulunun kendisinden başka tarafa secde etmesi hiç hoş olmaz. yani dünyadaki herhangi bir yöne namaz kılmakla kabe'ye doğru ya da kudüs'e kılmak arasında bir fark yok. bu fark ancak geçmişte dünyanın sabit ve düz olduğunu düşünen insanlar için geçerli olabilir. yani her dine mensup insan için kutsal sayılan bir yerin kim haklı davasını güdebilir ki ? konu bu da değil aslında benim türk ordularımı arkasından bıçaklayan insanlara ben neden yardım ediyorum veya savunuyorum. savaşın iki tarafı varken, iki taraf birbirinden nefret ederken, öldürmeye çalışırken, bizdeki pkk gibi bir hamas varken ve bu terör örgütü filistinlilerce cansiperane destek görürken, bu nefret, din denilen şey üzerinden, alakasız coğrafyaları bile ayrıştırırken, neden üzülecekmişim anlamıyorum. sadece israil kafayı kullanmış, kendini geliştirmiş. bir taraf ezik, güçsüz olduğu için masum olur mu hiç? aynı silah hamasçı filistinliler de olsa o da aynısını yapacak. bunların türkiye'deki destekçileri hitler keşke az daha öldürseymiş diyor. sizin israillilerden ne farkınız var ? kim, nasıl masum?
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |