![]() |
| | #1 |
| Seven neden kaybeder ?
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #2 |
| Sevdiği için. Kusurlarını görmezden gelir. Ona kusursuz hissettirir genel neden bu ama kaybettiğimizi sanmıyorum. Bi kaybeden varsa o ben değilim. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Seven kaybetmez aslında sevdiği kişi kaybeder,ama genelde dünyada seven kişi zarar görür, sevgiyi o kadar hafife alıyorlar ki artık günümüzde sevmek kaybetmek diye bir şey benimsenmiş.Tam tersi diğer kişi kaybeder. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Herkes kazanamaz. İlla ki birileri kaybedecek.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 |
| Sevdiğinden 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Öpmediği için sen ne diyon bu işe @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #7 |
| Bu durum bazen değişiklik gösterebildiği gibi genel olarak sevilen kişiye ağır geldiği için araya bir soğukluk girer ve akabinde her şey biter.
________________ | |
| |
| | #8 |
| kaybedemediginden
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | ||
| |
| | #10 |
| Çok Seven insan kaybetmez aslında, birini kendinden vazgeçecek kadar seven insan kaybeder. tüm bu olanlar, değerinden fazla değer biçmenin kaybetmek olduğunu gösterir. yoksa öbür türlü sade ve sadece sevmek sevilmek suç mu ki kaybedilsin. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |