![]() |
| | #1 |
| Evde spor yapmak Karantina günlerinde aldığımız kiloları vermek için şart ;d
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #2 |
| Yahu kıyın paranıza da spor salona gidin arkadaş. Ordaki insanlar taş mı yesin, her şeyi evde yapmaktan vazgeçin artık.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
| Komşu rahatsiz oluyor diye bıraktım;d | |
| |
| | #4 |
| Çok severim , ayrıca yapın teşvik ediyorum sizi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] der ki ne gerek var spor salonu varken spor salonuna hiç para harcayamam. Onun yerine daha önemli şeyler alırım kendime. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| Bir işe yaramaz. 2 güne hevesiniz geçer. Her ne yapmaya niyetlenirseniz niyetlenin, mutlaka koşu yapmak zorundasınız. Koşu olmadan hiçbir şeyin anlamı yoktur. 👍 2
________________ | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
jdjsjdj
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | ||
| |
| | #7 |
| [B]Süreklilik arz etmediği takdirde kendinizi kandırırsınız :) Naçizane.
________________ | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Kendi adıma yapıyorum.(: 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | ||
| |
| | #9 |
| Evde spor yaparak gayet iyi şekle girdim. Ha derseniz ki süreklilik var mı, çok uzun sürmüyor. Bunu bi yaşam biçimi haline getirmek önemli. Ruhumuzda var, para verdiğimiz şeyleri daha çok ciddiye alıyoruz. Ama spor salonlarından nefret ediyorum. Kasılırken ölecek tiplerle dolu. Tamam kardeşim, en güzel vücut sende, en arnold sensin içimizde. 👍 2
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |