![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Hadise’yle aşk yaşayan Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler’de bulunan bir klinikten çıkarken görüntülendi. Oyuncuya Hadise’nin geçmişte Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’la ilişki yaşadığı iddiası soruldu. Sorular karşısında sessiz kalan Yıldırım, “İlişkiniz devam ediyor mu?” sorusuna da yanıt vermedi, hızla aracına binerek uzaklaştı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| Etme Kaan yapma Kaan üzülürsün dedim dinlemedi beni hiç Al işte gelir Kuyumcukent başkanı Alır gider kayar ellerinden hiç bişey yapamazsın djdjdjid 👍 2
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #3 |
| Bir gönül sayfası daha kapandı kdksksksm 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #4 |
| Canıms kaan ya gitti gül gibim cocuk. 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 |
| Öyle karantinaya aynı evde kalmakla olmuyor o işler djdjjdsjjsjs 👍 1
| |
| | #6 |
| Bunların hepsi çinin oyunu lxkzkzk 👍 2
| |
| | #7 |
| 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |