![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlüler de dahil oldu. Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları, Twitter hesaplarından gençlik yıllarına ait karelerini paylaştı. İşte '#20liyaslarchallenge' hashtag'i ile yayınlanan fotoğraflar... ![]() NÜKHET DURU 20 ile yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum... ![]() HALUK LEVENT Bir akım var diyorlar, 20’li yaşlar için. Buyurun. Aşık falan olmayın ama! ![]() ZAFER ALGÖZ Ben (22),Lale Kalyoncu (19)... ADK Cebeci... ![]() ŞEVKET ÇORUH 20 yaş bulamadım, hep 19... ![]() CELİL NALÇAKAN Hey gidi... ![]() BEHZAT UYGUR O zamanın 'Farkında değilmişim gibi çek bilader'i... ![]() BEHZAT UYGUR Galatasaray amatör... Yıl 1982, arkada ısınan Muharrem... Tamer ile çift santrfor oynuyoruz... Çapraz koşularımız rakibi bunaltıyor. Stadı hatırlayamadım... ![]() DEMET AKALIN 20. yaş günümde uçan balonlardan yanmıştım. Her gün kabukları soyuluyordu suratımın, epey acılıydı... ![]() AYNUR AYDIN Fazla söze gerek yok bence. ![]() ERDEM YENER 20'li yaşlar… ![]() YEŞİM SALKIM En güzel yaşlar... ![]() NAZAN ÖNCEL Bir bakıyorsun yirmi, bir bakıyorsun hayat... İnsan büyüyünce gençlik uzaktan el sallar... ![]() YAVUZ SEÇKİN 20,5.. Askerlik izni... ![]() NİLGÜN BELGÜN Konservatuvar öğrencisiyim. Tiyatro ve Şan bölümünde okuyorum. Sonra seçimimi tiyatro oyunculuğundan yana kullandım. ![]() BURCU GÜNEŞ İlk fotoğraf çekimle ben de geldim. ![]() DEMET SAĞIROĞLU Aman, kaçırmayayım... ![]() BERNA LAÇİN #20liyaşlarchallenge mı dedi biri? Hatta tam 20 yaş olsun madem. ![]() Dur dur... Twitter, Instagram kıvamı bulmuşken bir tane daha patlatayım... ![]() ARMAĞAN ÇAĞLAYAN #20liyaşlarchallenge [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| #AjdaPekkandandaBekliyoruz kjdfdfkjjkfdkjfd
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Behzat Uygur
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| 20li yaşından daha genç görünüyor şu an ahaha 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| En büyük değişimi Demet Akalın göstermiş. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |