![]() |
| | #1 |
| Eskiye dair ençok özlediğin şey ne?
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| Çocukluk arkadaşlarım | |
| |
| | #3 |
| Mahalle maçları ve mahalledeki kızların verdiği destekler
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| Annem... | |
| |
| | #5 |
| bazı insanlarda şu kadarcık da olsa omurga vardı, şimdi o da yok. ihtiyaçları yok sanırım, "sürünerek" ilerliyorlarsa demek ki. 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| Lisedeyken gittiğim maçlar.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #7 |
| Para kazanma zorunluluğumun olmaması.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| eski günler beni özlesin çünkü artık o eski günlerdeki saftrik çocuk değilim büyüdüm yaşadım öğrendim değiştim hem de çok değiştim bugünle çok sevişiyoruz yarın heyecan verici kusura bakmasın ama eski günler alınması gereken dersler olarak görevini çoktan tamamladı. | |
| |
| | #9 |
| Eskiye Dair Herseyi özledim Desem yeridir Kardeşlerimle Aldıklarımı paylaşmayı Kalabalık sofraya oturmayı Annemin pazar günleri özellikle yıkamasını Kardeslerle iç içe yatmayı Bütünlüğü Beraberliği Kavga etmeyi Fakir ama Mutlu Olmayı
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| | #10 |
| Ailem..
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |