![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Bahar Candan, takipçilerinden şaşırtıcı bir istekte bulundu. Yalnızlığından dem vuran Candan, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. 5 bin TL karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını açıklayan fenomen isim, "Bahar Candan'a arkadaş olacak iş ilanı. 5 bin TL maaş + sigorta + 3 öğün + 1 ara öğün" şeklinde bir paylaşımda bulundu. ![]() Alıntı.. 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| Nereye cv bırakıyoruz ? 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| İnstagrama iliştiri ver ben öyle yaptım kzkzkzk 👍 1
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #5 |
| Ahahhaha harika ;dd 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ben okeyim sen ne diyorsun bu işe lslzksks
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | ||
| |
| | #9 |
| kadın nasıl çekilmez bi tipse artık... 👍 2
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #10 |
| Son olarak doya doya modaya katılmıştı dayanılmaz çekilmez bir kişilik :)
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |