![]() |
| yazan KivanC 02 Mayıs 2021, 00:28
Aşkın sözünü tuttuğunu duyan oldumu? Seven ömrün uzun olduğunu gören oldumu? Bir ağacın yaprağı Belki üzüm tanesi Biliyormusun tane tane sevmeyi Öğrenemedin ey sevgili Öğrenemedin nasıl mahcub edilir ömre sevdayı Nasıl aşka inançla bakılır Artık biliyorsun üzüntüm bedel Sabredilmeyen hayata ödedim Son durağım mutluluk olsun Mutluluk sabrın maneviyatındandır. Kalem: 01.05.2021 👍 3
__________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" |
| Görüntüleme 189
Yorumlar 7
|
| | #2 |
| "Son durağım mutluluk olsun." Amin dediğim en güzel dualardan oldu. Emeğinize sağlık Kivanc Bey. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Kalemine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #4 |
| Sabredilmeyen hayata ödedim Son durağım mutluluk olsun Mutluluk sabrın maneviyatındandır. Kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #5 |
| Emeginize yüreginize saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :) 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Duygular Haram oldu Gençliğim bak talan da oldu .d | |
| |
| | #8 |
| Emeğine sağlık abicim. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |