![]() |
| | #1 |
| Galiba her türlü felaketi gördük, kaldı mı başka? 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Evet depremi bekliyorum.. Şu bahsi geçen. ![]() O olmadan asla. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| beterin beteri var lafina inaniyorum artik. sükredelim olur mu dd 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Bizde bu şans oldukça bir tek bununla kalmayız 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #5 |
| Daha bu iyi. 2026 da mars vebasından bahsetti nasa oradan getirilecek bir örnekten dünyaya bulaşacakmış vs vs. Yani diyorlar ki 2026 da bir veba salgını olacak ama bu bizden değil marstan gelen örnekten oldu. Sonra bizden bilmeyin. 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| 14. yüzyılda avrupada kara veba denk gelmemiş neslin bu durumu çok kötü zannettiği bir dönemdir. zira avrupa nüfusunun yarısı bu hastalık yüzünden ölmüş, bir çoğu da kalıtsal rahatsızlıklara sahip olmuştur. yatıp kalkıp yine bilimin gelişmiş olduğu bir dönemde yaşadığımıza sevinelim zira eskiden bu tür hastalıklara aşı, ilaç tedavi vb. şeyler de bilinmiyordu. doktorlar hastalığı çıkaran ticari amaç güden insanlar olarak görülüyor ve öldürülüyor, yahudiler cadı ilan edilip diri diri yakılıyordu. tüm bunlar düşünüldüğünde gözle göremediğiniz veba virüsü yüzünden ölmekten, eşek cennetini boylamaktansa adamlar değil 2 yıl, 22 yıl karantinada kalmayı yeğlerdi. en güzel yaşlar cafelere barlarda kahve, bira içerek geçirilmiyor.
________________ Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu... | |
| |
| | #7 |
| en güzel yıllarım bu yıllarım değil ya benim başka yıllarımdı onları da başka felaketlere kurban ettim zaten..
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #8 |
| Her dönemi kendi içinde değerlendirmek gerek. Hayatımın en güzel zamanları olmasa da, kısıtlanmak ve sürekli hastalanma/ölme riskiyle yaşamak durumu daha da kötü hale getiriyor.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #9 |
| Beterin beteri vardır iyilik et sana kardır ilahisi aklıma geldi ne alakaysa ![]() Bu benim konu başlığım eve tıkılıp kaldığım yetmiyo gibi bi de Konya'ya tıkılıp kaldım 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| Haha ben görevlerden yaşayamadım hâlâ yaşıyor sayılmam. Halimden anlarsınız diyeceğim ama anlayamazsınız çünkü evde ve sivilsiniz:d
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |