![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Oyuncu Çağlar Ertuğrul, Bali'de bir adadan başka bir adaya gitmek için ek sefer koydurtarak uçak kaldırtan Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ya "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? diye gönderme yaptı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şeyma Subaşı sevgilisi Mohommed Alsaloussi tarafından tatil dönüşü özel jet bulamayınca kendisine uçak kapatmasıyla ilgili gelen eleştirilere "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum!" şeklinde yanıt verdi. Alıntı Siz daha eleştirin, Şeyma yine bomba gibi. ;d Konu Yazgı tarafından (01 Mayıs 2021 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Bende her zaman en iyisi hakkettiğimi biliyorum ama sadece bilmemle kalıyor 👍 3
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #3 |
Çağlar cım sen ne söylersen söyle Şeyma hep X2 katını yapacak,
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Sizde erkek arkadaşınızın malı olmak isterseniz belki size de uçak kaldıran birini bulabilirsiniz. Ama ben istemiyorum.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Kimse sevmiyor o kadar eleştiri yapılıyor ama yinede her yaptığı merak edilip takip ediliyor. O kimseyi takmıyor bu millet niye bu kadar takıyor ki. | |
| |
| | #6 |
| bu kadin hep ilgi odagi olmayi nasil beceriyo acaba. ya bir sey yaptigi da yok hani
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |