![]() |
| | #1 |
![]() 👍 1
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
Evet var | |
| |
| | #3 |
| Hangimizin yok ki?
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| Var olmazmı en kötüsü titizlik. | |
| |
| | #5 |
| evet
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| İlginç takıntılarınız nelerdir? Sandalyede vs otururken arkamda yanımda ayakta biri olması ya kalkarım yada onunda oturmasını bir şekilde sağlamam lazım aşırı sinir olurum. 👍 1
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | |
| |
| | #7 |
Detaylara aşırı takılıyorum. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
ah o detaylar
________________ AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL. | ||
| |
| | #9 |
| İğne ucu kadar bir detayı kaçırmam. Simetrik olmayan bir şeyler varsa olumsuz etkileniyorum. Kırmızı aşıklarda yeşil ışık yanınca Rally yapacakmışım gibi hareket ediyorum. ;d Şimdilik üç tane bırakayım. Kendime sinir olacağım yoksa. 👍 7 | |
| |
| | #10 |
| Karışık kablolar gördüğümde deliriyorum Herkez yazılırsa çıldırırım yazarken gözlerim karardı 👍 5
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |