![]() |
| |
| | #1 |
![]()
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
![]() 👍 1
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #3 |
| gozlerine, guluslerine..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| 👍 2
| |
| | #5 |
| Etrafı tarafından ne kadar sevildiğine | |
| |
| | #6 |
| parasına ! zengin olusuna zengin olsun karı carpık olsada olur no problemo. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
byy. 👍 1
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Kişiliği Önemli ama Güzel de olsun hani. 👍 1
________________ UçuRumu SevenLeRin KanatLaRı oLmaLı... | ||
| |
| | #9 |
| Üslubu önemli benim için dozu kaçırıp cıvık olmayacak sonra gözleri, burnu:) ve en önemlisi şiir sevecek kitap okuyacak..
________________ Eğer bir kelime olsaydım Eyvallah olurdum. Uçsuz bucaksız olup içimde, onlarca kelime ve duygu barındırırdım. Haklısın, üzgünüm, mühim değil, iyiyim. Bazen bir kabulleniş, bazen bir boşveriş, bazen de bir vazgeçiş olurdum. Sert görünüm altında, bir o kadar duygusal bir ruha sahip olurdum. Çok dile gelmez, bitişleri sevmezdim.. | |
| |
| | #10 |
| Şimdi yazarsam ya ban yerim ya post silinir diyecem ama dur hele bi dakika üsturublu olarak gögüslerine yazayım.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |