![]() |
| | #1 |
| Yetişkin olduğumu hissettiğim an elektrik faturasına "oha" dediğim andı sanırım. Sonrasında ekonomi hakkında umutsuzluğa kapılıp mesai sonrası bir kadeh şarap içmeye başladım. Zaten ondan sonra da hiç bi şey eskisi gibi olmadı. 👍 3
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #2 |
| Bende annemle minibuse bindigimde tek kisi odemek icin annemin kucagina otururdum.1 gun babamla binmistim minibuse.babam ucreti uzatirken 2 kişi diyince kendimi yetiskin hissettim o an.
________________ nrmn | |
| |
| | #3 |
Yetişkin olduğumu biliyordum ama tam anlamı ile 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Diyecek bir şey bulamadım henüz yetişkin olduğumu hissedemedim. 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 |
| favori üyelerimdensin Lyra :)) 👍 1
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #6 |
| Üniversitede kirami, faturamı verdiğimde vs yani ayri eve çıktığımda hissettim. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| askerde üstünüze basa basa anlamanızı sağlıyorlar. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| 9' yaşında sigaraya başladım, ilk babamın sigarasını çalmayla başladım. İstanbul Esenler'de okul yolu üstünde dört tarafı kapalı ama üstü açık, yıkık tarihi bir harabenin içinde içip öyle okula giderim. O harabeye girmek bile büyük cesaretti benim için.. Kendimi ilk o zaman büyümüş hissettim. Hemen sonrasında daha o yaşlarda o harabeye kızlarla gitmeye başlamıştım. Çünkü ben artık büyümüştüm, sigara içiyor ve harabelere kız götürüyordum.. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| Staj dönemim Kamu kurumunda çalışmaya başladım ilçedeki Bağkur du tek memur ve stajyer binlerce sigortalı beni tanıyor ve yolda sürekli gördüklerinde selam veriyordu sürekli bilgi almak için durduyolardı tanıyan bütün esnafla aram iyidi onların gözünde bir bilen kişi iş gören kişiydim 👍 1
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #10 |
| hala olamadim bence 👍 3
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |