![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mavra.Net irc sunuları nın Türk Patent Enstitüsüne yapmış olduğu başvuru üzerine Mavra.Net ibareli logosu 2020/132132 nolu Marka Tescil Belgesi almıştır. Türk Patent Enstitüsü tarafından Markaların korunması hakkında 556 Sayılı Kanun hükmünde Kararnameye göre 24.04.2021 tarihinden itibaren 10 yıl süre ile 24.04.2031 tarihine kadar geçerli Marka Tescil Belgesi verilerek tescil edilmiştir. 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Aklıma kelebek.gen.tr'nin ''Kelebek Script'' adını patentleyerek markaya dönüştürmesi geldi. Bu yolda markalaşmak önemli, başarılar dilerim. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Başarılar diliyorum 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Başarılar dilerim. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Markalaşmak çok önemli başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Başarılar reis 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #7 |
| Başarılar dilerim 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı olsun, başarılar. 👍 1
________________ Kendiniz olun başkaları zaten var. | |
| |
| | #9 |
| basarilar dilerim.. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Umarım marka tescili size daha da değer katar. 👍 1
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |