![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Bir meyve suyu reklamında oynayacak olan Aleyna Tilki, servet değerinde reklam anlaşması imzaladı. Tilki, son şarkısı ile gelen başarısını reklam sektöründe de gösterdi. Aleyna Tilki'nin rol aldığı reklam filminden alacağı ücret ise dudak uçuklattı. İddialara göre, genç şarkıcı bir yıllık anlaşma yaptığı markadan 1 milyon 700 bin TL alacak. Şarkıcı daha önce de dondurma ve jean reklamlarında boy göstermişti. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| bu kızın bu kadar marka değeri taşımasına sebep olan nedir inanın kafam almıyor
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 |
| Fazla ozguven olabilir diye dusunuyorum yoksa dediginiz gibi ne ses ne guzellik var hala cocuk benim gozumde yasi kac olursa olsun cagin kolesi olmuslar turkiyede kesfedilmemis ne cevherler var ama bizim insanimiz ilgi cektirecek kapasitede insan buluyor tabii sonuc husranda simdiye kadar onayladigim cocuk sarkici varsa ceylan derdim
________________ "Ne fark eder kör insan için elmas'da bir,cam'da.. Sana bakan bir kör ise sakın kendini cam'dan sanma".. | |
| |
| | #4 |
| Fazla ozguven olabilir diye dusunuyorum yoksa dediginiz gibi ne ses ne guzellik var hala cocuk benim gozumde yasi kac olursa olsun cagin kolesi olmuslar turkiyede kesfedilmemis ne cevherler var ama bizim insanimiz ilgi cektirecek kapasitede insan buluyor tabii sonuc husranda simdiye kadar onayladigim cocuk sarkici varsa ceylan derdim 👍 1
________________ "Ne fark eder kör insan için elmas'da bir,cam'da.. Sana bakan bir kör ise sakın kendini cam'dan sanma".. | |
| |
| | #5 |
| O bir Dünya Starı! asldkad | |
| |
| | #6 |
| Gereksiz abartılmış ünlenmişler bu gün
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #7 |
| Bir bu bir'de Şeyma Subaşı çok abartılıyor. | |
| |
| | #8 |
| Ooooo sennn olsann bağriii ;d | |
| |
| | #9 |
| | |
| |
| | #10 |
| | |