![]() |
| | #1 |
| koskoca fifa bu adamın bu ligde yönettiği hiçbir maçı izlemiyor belli ki yönettiği tüm kritik maçlara gölge düşürüyor bunu futboldan ve ayrica ulkeden men edeceksin.. 👍 1 Konu Siyahizm tarafından (25 Nisan 2021 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başlık yanlış yazildi | |
| |
| | #2 |
| .......... her futbol sever bu adama nokta nokta der kesin :)))))) yav koskoca fifa kolartin var azcik duzgun ol 👍 1
________________ | |
| |
| | #3 |
| Bu adam dışarda maç yönetirken yabancı var hakemleri ile calişiyor Cok komik cidden
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #4 |
| türkiye'de yönettiği maçlarla avrupa'da yönettiği maçlar arasında ego ve kendini tatmin etme sorunu vardır. şöyle ki; türkiye'de ona itiraz eden futbolculara gözünü kırpmadan kart gösterip, yanlış karar verdiğini düşünse bile arkasında durmasını fifa kokartının getirdiği özgüvene bağlarken, avrupa'da her ne kadar daha bilinçli futbolcuları yönetsede, bu itirazları soğukkanlılıkla karşılayıp, maç içinde bir takım lehine yaptığı bir yanlışı diğer takımın lehine verdiği bir kararla düzeltmeye kalkan eyyamcı türk futbol hakemi cüneyt yabancı hakemlerle çıksa ne olacak komiklik yapmayın kimin ne olduğunu herkes biliyor takip ediliyor. | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Olduğunu düşünmüyorum Türkiye deki baskıyı kaldıramıyorlar Avrupa da futbol bir spor dalı olarak görülüyor bizde holiganlık O yüzden Avrupa da hiç bir başarımız yok olmayacak ta sorunu Cüneyt te Mete de Halis te Ali palabıyıkta aradığımız icin Sorun onlarda degil bizde.
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | ||
| |
| | #6 |
| O kimmiş, tanımıyorum.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| Konuyu görene kadar gayet sakindim. içimden küfrettirdi.. | |
| |
| | #8 |
| Tamam da ülkeden defetmekde fazla kaçıyor. Birçok hakemlerimizin yanısıra yönettiği güzel maçlarda var. | |
| |
| | #9 |
| Ünlü Hakem . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |