IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2021, 15:18   #1
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yüzü İnce Gösteren Makyaj Hileleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Allık Seçimi
Terracota allıkların, parlak pigmentli kremsi yapısı, şakakları daha belirgin kılacak ve yüzünüzü daha ince gösterecektir. Dolayısıyla, koyu pembe, kırmızımsı ve mat allıklar, hele de yanlış sürüldüklerinde toplu olan yüzü daha da kilolu gösterecektir. Toplu olan yüzünüzde terracota allıkları tercih edin.

Allık fırçanızı, içerden, şakaklara doğru kullanın ve elmacık kemiğinizin alt bölümünü koyu bir fondötenle; göz altlarınızı ise, allıktan 1-2 ton açık bir aydınlatıcı ile kapatın. Ancak, göz altı aydınlatıcınızın, çok beyaz ve parlak tonlarda olmamasına dikkat edin. Daha doğal bir görünüm için bu işlemi, ten renginizden 1 ton kadar açık bir pudrayla da sağlayabilirsiniz.

Kırmızı Ruj
Yüzünüzü ince gösterebilmek için uygulanacak bir diğer makyaj tekniği de dikkatleri ruja çekmektir. Kırmızı ya da açık pembe bir ruj kullanarak, üstüne bir de parlatıcı sürerek dikkatleri oraya çekersiniz kimse yanaklarınıza bakmaz. Ayrıca göz makyajı da belirgin olursa dikkat çekici olacaktır. Buradaki amaç yanaklarınıza yaptığınız kontürlemeyi gizleyebilmektir.

Kedi Gözü
Kedi gözü makyajı da, yüzü ince gösteren detaylardan biridir. Kedi gözü eyelinerin nasıl çekildiğini öğrenmek için buraya tıklamanız yeterli! Göz altlarınızı, allıktan 1-2 ton açık bir aydınlatıcı ile kapatın. Ancak, göz altı aydınlatıcınızın, çok beyaz ve parlak tonlarda olmamasına dikkat edin. Daha doğal bir görünüm için bu işlemi, ten renginizden 1 ton kadar açık bir pudrayla da sağlayabilirsiniz.

Kaş Kontürü
Kaşları incecik aldırmak da, yüzü kilolu gösteren yanlışlardan biridir. Kaşlarınızı, doğal kalınlığında aldırın yahut kaş kalemi ile rötuş yapın.

Kontür Makyaj
Yüzü zayıf göstermek diyince aklan ilk gelen tabii ki kontür yapmak. Yüzü kontürlemek aslında göründüğü kadar basit değil. Kullandığınız ürün sizle mükemmel uyum sağlamalı. Cilt tonunuzdan 2 ton kadar koyu, mat, asla parlamayan, turunculuk içermeyen ve kolay dağılır bir formda olmalı.

Alıntı

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

Alt 25 Nisan 2021, 14:33   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yüzü kontürlemek aslında göründüğü kadar basit değil.

Katılıyorum, bu kadarını beceremiyorum ben .d

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

Alt 30 Nisan 2021, 20:53   #3
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Makyaj hayel oldu maske yüzünden.

Alt 30 Nisan 2021, 20:59   #4
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kedi Gözü çok seviyorum ama yapamıyorum bunu

vâki olanda hayr vardir. .

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)