![]() |
| | #1 |
![]()
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
| Gezmeyi ve seyehati sevdiğim için uçak, tekne yada araba olmayı tercih ederdim | |
| |
| | #3 |
| Bir Şaiirin bir yazarın elinde kalem olmak isterdim..
________________ Şiddet sessizliğe sebep olduğunda, Hata yapmış olmalıyız... | |
| |
| | #4 |
| Belki bir sandalye değildim ama ..... ;haha demek geldi nedense içimden ;haha Silgi olmak isterdim ;mlk 👍 1
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| | #5 |
| Ama malesef senden olsa olsa don olurdu
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 |
| taş
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #7 |
| Tablo
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
Uçak 😅 | |
| |
| | #9 |
| zaten cansızım
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #10 |
| fransiz danteli .p
________________ | |
| |