![]() |
| |
| | #1 |
| Başlığa bak ahahah. Yazıp yazıp güldüm. Bence kariyeridir.
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Öpüle öpüle etlenmiş dudaklarıdır. nflajckabckf 👍 2
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #3 |
| :dddd
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Erkek olmasıdır herhalde | |
| |
| | #5 |
| Hahahaha gidiyorum bu konudan Gülme krizine girdim .d 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 |
| Bir ERKEK .. .onun çeyizi Namusudur..Namusluysa ve bu şartlarda kendini koruyabiliyorsa çeyizi paha biçilmez dir .. !!!
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| 24 parça çatal kaşık seti
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #8 |
| &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz! | |
| |
| | #9 |
| bu konuyu okuyunca annem karsimda anne erkeklerin de mi ceyizi varmis diye sordum :))))
________________ | |
| |
| | #10 |
| Burası da neresi. ;d Yorumlar dehşet verici. ;d | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |