![]() |
| | #1 |
| Bir kere olursa görmezden gelirim. İki kere olursa sebebini sorarım, işi vardır diye. Devamlıysa hadi kardeşim, hadi hadi işimiz gücümüz var. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| gec cevap veriyosa art arda birkac kez bende gec cevap veririm. bayaaa bi gec cevap veririm bilerek. „nerdesin?“ „alooo?!“ „napiyosun sen???“ „ne isler karistiriyosun???“ sorulari gelir sonra. „ayni soruyu sana sormak istiyorum sen nerdesin asil“ diye bi baslarim kavga ederim ![]() en sevdigim 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Sırf gıcıklığına az beni beklesin diye geç cevap vermişliğim oldu... Ama onlar da az fırlama değillerdi :P | |
| |
| | #4 |
| Canım ister yazarım istemez yazmam. Karşı tarafta aynı şekilde davranabilir. Birbirimize işimiz düştüğünde iletişime geçebilelim yeter haha 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Ben bunu yapamıyorum ya ne kadar geç cevap verirse versin ben bildirimi görür görmez atlıyorum .d
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 |
| sartlardan bir tanesi ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Birebir yaptığım uygulama. Kim ne ekerse onu biçer.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| Etki/tepki.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #9 |
| ''geç cevap almak isteseydim mektup yazardım hıaaa'' | |
| |
| | #10 |
| ßen geç cevap verıyorum ama geç cevap almaktan nefret ederım asşlksalş.ßenım yaptığımı ßana yapmayın lütfen : DD
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |