![]() |
| | #1 |
| • Rakibe kendi yarı sahalarında boğucu baskılar yapıp ya çıkmalarını engelliyoruz ya da hatalı uzun paslar atmalarını sağlayıp topu kazanıyoruz. • Sezonun genelinde golü yedikten sonra takım olarak moral açısından tamamen çöküyorduk ve oyundan kopuyorduk ama Emre hoca bunu da değiştirmiş gibi duruyor. Gol yesek dahi maçtan kopmuyoruz tam tersine daha çok asılıp gol veya goller buluyoruz. • Kendisinde bulunan kazanma hırsını takıma aşılamaya başladı. Futbolcular onu çok seviyor ve bu ayrı bir avantaj sağlıyor. • Ben en çok takımın ortaya karakter koyma çabasından mutluyum. İyi oynar kötü oynar o başka bir şey ama artık kazanmak için çok daha istekliler ve çok daha fazla mücadele ediyorlar. • Özellikle Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında tüm maça yayılmasada güzel oyun vardı. İkiside iyi rakipler. Oyunla ilgili hala düzelmesi gereken şeyler var ama gelişme olduğu çok açık. Yavaş yavaş daha iyiye gidecektir. • Bugün 2-1 öne geçene kadar iyi oynadık. Ancak önde olmanın ve rakibin kırmızı kart görmesinin verdiği rahatlık maçı biraz bırakmamıza neden oldu ve bu hoş değildi. Daha sonrada pozisyonlar bulduk ama oyunu elimizde tutmamız gerekirdi. Sezon geneline kıyasla baktığımız zaman ben yinede memnunun. • Tüm takımı tebrik ettiğim gibi; Harun, Pelkas, Szalai ve Valencia’yı özel olarak ayrıca tebrik ediyorum. Harun’un kurtardığı penaltı maçı kazandırması dışında gelecek haftalar için Harun’a özgüven verecek olması açısından da çok önemliydi. • Emre hoca, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 7 gol attı, 3 gol yedi. Üstelik berabere kaldığı maçta penaltımız verilmedi. Bu görev keşke çok daha önce verilseydi. • Rakiplerimizin kötü futbolu, zor fikstürleri ve bizim yükselen formumuzu göz önüne alınca kalan 6 maç bize şampiyonluğu getirebilir. Şampiyon fenerbahçe diyor ve imzamı atıyorum iyi seyirler.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |