![]() |
| Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| PUBG Geliştiricileri Yeni Bir Bilim Kurgu Temalı Shooter Oyun Üzerinde Çalışıyor Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds’un namı diğer PUBG' nin geliştiricisi ve yayıncısı olan PUBG Corporation, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor gibi görünmekte. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 Konu 1903 tarafından (12 Mart 2023 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Ay inşallah gelir. Ahmak savar zırhı gibi bi şey pubg benim için. Kimin bu konuda heyecanlandığını görürsem hayatımdan çıkarırım güzel test olur :) 👍 1
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Mobilde en cok indirilen ve oynanan oyun neyin kafasını yaşıyorsun 👍 1
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | ||
| |
| | #4 |
| Güzel. Ahmak nüfusunun istatistiğine de ulaşmış olduk bu sebeple :)
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #5 |
| Ramazan’da şarap içme bari gkfkfmd 👍 1
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
[Lütfen stratejik bir oyunu zekası ile oynayan insanları hayatından çıkarman cok entelektüel bir davranış şuan incindim yan] Dip; bende oynuyorum ;ddd 👍 1
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Meselenin asla strateji oyunu olmasıyla alakası yok El Capo! Pubg bağımlıları hayatlarını yaşayan ölüler gibi geçirmekten bıkmıyorlar işin kötü kısmı ne kadar nöron kaybettiklerinin farkına varmaları için gerekli nöronlara da sahip olamadıkları için bir kısır döngü yaratıyor. Hayat pubg tavasıyla adam kovalamaktan mı ibaret yani shxjzşsnsnd 👍 2
________________ Too glam to give a damn | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Neyse ki kendimi konu dışında tutabilirim:) 👍 1 | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Sözüm onlara benim :) 👍 2
________________ Too glam to give a damn | ||
| |
| | #10 | |