![]() |
| |
| | #1 |
| Önerilerinizi bekliyorum (:
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #2 |
| Film : Sen hiç ateş böceği gördün mü? , Kağıttan Hayatlar Dizi : Prison Break 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Benim izlediğim en iyi La Casa de la papel Breaking bad en iyisi diyorlar ben cok sıkıldım izlerken Black Mirror İzlenir en iyilere aday Narcos Severek izledim mesleğimiz dermişim ;D The Queen's Gambit Son zamanların en iyisi Vikings Sürükleyici idi How I Met Your Mother Son zamanların en iyi sitcomu Prison Break İlk 3.4 sezon iyiydi sonra bıraktım Sense8 bilim kurgu seviliyorsa ben izledim hala çözemediğim şeyler var Vis a vis umdugumdan güzeldi Ne kadar işsizmişim hepsini izlemişim ;D 👍 3
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #4 |
| Prison break Beeaking bad You Lucifer Temel içgüdü Snow piercer Ajan salt Walking dead La casa Ve yeni gelen friends 👍 3 | |
| |
| | #5 |
| priston break 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Peaky Blinders 👍 2 | |
| |
| | #7 |
| Prison break izlerken tatili ektigim dizi herkes denize giderken ben aç susuz otel odasında bölüm kovalamistim tabi sonuna doğru maykılın gay olduğunu söyleyen olunca bı düştüm ama yinede en sevdiğim dizi ![]() Himym ah Ted :)) izlerken ted misiniz barney mi siz karar verin bu sözüm ekeklere, aşırı eglendirir güldürür vakit geçirmek için birebir. Peaky Blinders cillian murphy hayranı olsamda hepsini izleyemedim La casa de papel'in son sezonunu merakla bekliyorum bende umarım beklentinin altında olmaz. 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Yerli dizi olarak Aşk101 ve Atiye güzeldi bence. Yabancı dizi olarak da Stranger Things,The 100. Yabancı film olarak The Platform, Lucy, The Pursuit of Happyness,Stardust,Eat Pray Love... Yerli filmlerden Nadide Hayat, 7.Koğuştaki Mucize, Kağıttan Hayatlar... (Film izlemeyi çok sevdiğim için binlerce önerim olabilir ;d dizilerle pek aram yok.) 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Netflix’te olan ve mutlaka izlemelisiniz dediğiniz dizileri bu başlık altında paylaşalım, öneri olsun. 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| Altered Carbon vazgeçilmezim :) 👍 2 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |