![]() |
| | #1 |
| Bugün forumda neler yaptığımızı yazalım veya forumda varsa sizin icin önemli bir anıyı yazabiliriz. Günlük tutar gibi. ![]() 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| .@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kankacigimin desteğini aldim, iyi ki var o. 👍 1
________________ “çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.” - Sanalı bıraktım arkadaşlar, Allah'a emanet olsun. Hoşçakalın. | |
| |
| | #3 |
| Fazla vakit geciremedim dışarda fink atmakla meşguldüm üzülme rehbercim acısını çıkartırım ha bi de son msj benim olacak 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Sevgili Forumcum Çok Yoğun Çalıstığım için Seninle Pek ilgilenemiyorum ama Bi gözüm sende ![]() | |
| |
| | #5 |
| Sevgili İR ; son zamanlarda sorgusuz sualsız destek olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
teşekkürlerimi sunuyorum.. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 |
| Sevgili IRCRehberi sen ile zaman geçirmeyi seviyorum. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Bugün yoğunluktan dolayi seni ihmal ettiğimin farkındayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:) Birdaha olmaz söz:) | |
| |
| | #8 |
| Sevgili İR, uzun zamandır hayatımda olan ve yüzüme tebessüm ettiren canımdan bir parça olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'a çok teşekkür ederim. Ve sevgili yoldaşım sırdaşım kankam iyi dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ya en mutlu ve en kötü günümde yanımda olduğu için teşekkür ederim. 👍 2
________________ | |
| |
| | #9 |
| @İrcRehberi Ailem Bana burada Güzel Dostluklar ,Güzel Bilgiler Ve En Güzeli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
i Hemsomu Candasimi Sirdasimi Bulusturdugun İçin Teşekkür ederim İyi Varsınız.. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Eyy IRCRehberi; Akşamı ettik. Gece uzun ve sabaha çok var.. Bin sırtıma. Ayları, yılları birlikte aşalım. 👍 2 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |