![]() |
| | #1 |
| Şimdi TV haberlerinden aldığımız habere göre İstanbul Samatya hastanesinde 3 kişi Korona virüsü sebebi ile müdahale ve karantiye alındığı haberi iddaa edildi... Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! Konu aZze tarafından (09 Mart 2023 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| eninde sonunda gelecek ülkemize de o virüs
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| kaynak neresi ? | |
| |
| | #4 |
| Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin su an bazı görüntüler veriyor TV Çin de içler acısı görüntü sözde yarasa çorbasından gelen bir virüs müş.. Söylentiler çok ama yapacak bişey yok insanlar dökülüyor...
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! | |
| |
| | #5 |
| Mucize doktor mu izlediler acaba ;uzl
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| | #6 |
| Kaynak BEYAZ TV DEN GEÇTİLER.
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |