![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detayları hatırlattı. Kovid-19 bakımından çok yüksek riskli 58 ilde kısıtlama bugün saat 21.00'de başlayıp pazartesi saat 05.00'te sona erecek. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede kontrollü normalleşme döneminde illerin risk durumlarına göre hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Hala anlamıs değilim hafta içi izin var hafta sonu yok yada 2gün uzaktan eğitim 3 gün okula gitmeli.Ee bu virusu kapan o 2 günde kapmıycakmı?Başımıza bunları kim veya kimler çıkardıysa Allah belalarını versin | |
| |
| | #3 |
| Soka Cıkma Yasagı Degıl Insanlara Egıtım Vermelerı Lazım Ulkemızde Yıgınla Cahıl Insanlar Var 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Maskenin nereye takılacağını bilmeyenler var. Burun açık.. Kol da maske.. Tatılıyorum! | |
| |
| | #5 |
| Sene 1984, biz yine böyle sokağa falan çıkamıyoruz.. Ne günlerdi.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |