![]() |
| |
| | #1 |
![]() ![]() Parasız eğitim bile olmuyor ne yazık ki. Eşitlik ya da adalet kavramları sözlüklerde kaldı. Ülke nasıl kalkınacak? Parasız eğitim olmadığı gibi, eğitimsiz para da bir işe yaramıyor. Sizin fikriniz? | |
| |
| | #2 |
| Eğitimdir | |
| |
| | #3 |
| Eğitim şart. | |
| |
| | #4 |
| Kesinlikle eğitim şart
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| egitim
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Globalleşen dünya da para nin önemi büyük . Eğitim falan kalmadı devirde herkes işine geldiği gibi . Önemli faktör para . Para olduğu zaman kalkinabilirsiniz . Ülke olarak .
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #7 |
| "Herkes işine geldiği gibi" gerçekten durum bu. :) | |
| |
| | #8 |
| dogu akdeniz de olan hakkımız !!
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Para önemli gibi gözüksede herşeyin başı eğitimdir. | |
| |
| | #10 |
| 2 nci dünya savaşı sonrası almanya yerle bir olduğunda; ülkenin ileri gelenleri oturup düşünmüşleR verdikleri karar şu: Önce insan yetiştirme.Gerisi nasılsa gelir demişler. katılıyorum! ÖNCE EĞİTİM.
________________ | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |