![]() |
| | #1 |
![]() Gıda üretim tesislerinde son yıllarda çekilen iğrenç görüntüler vatandaşların tepkisini bir hayli çekiyor. Bu iğrenç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çekilen görüntüler mide bulandırdı. Turşu fabrikasında çalışan bir kişi, turşu tankına çıplak ayakları ve kıyafetleriyle girdi. Şarkı eşliğinde oynaya çalışan, o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı. Mide bulandıran görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Görüntülerin yayılmasının ardından akla 'Vatandaşa bunları mı yediriyorlar?' sorusu geldi. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Şerefsizlik iğrençlik.Allah belalarini versin böylelerinin.İğrenc pislik varlıklar tiksinir oldum bunlar sayesinde herşeyden.Hangi kafayi yasiyorlar bilmiyorum.Ama gerçekden psikolojik sorunlari var bunların.Hasta bunlar normal olamazlar insanda olamazlar Söylenilicek cok ağır laflar varda bende kalsın.Sadece Allahından bulsun boyleleri. | |
| |
| | #3 |
| Göz görmeyince gönül katlanıyordu.. Sağol haysiyetsiz herif, turşudan da soğuttun.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #4 |
| Dışarıdan tüketilen her ürüne şüpheyle bakıyoruz artık, paranoyak olduk.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #5 |
| Sosyal medyadan para kazanma çabası bu tür saçmalıkları yanında getiriyor. Sosyal medya maymunları olacağı belli turşular imha edilecek fabrika kapatılacak. Bu karaktersiz de işten çıkarılacak. Daha da iş bulmasının imkanı yok. Sgk'ya işlenen işten çıkarma sebebiyle kimse işte vermez bunlara. | |
| |
| | #6 |
| Allah belasını versin.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Allahtan turşumuzu da sirkemizi de kendimiz yapıyoruz .. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| allahtan turşu yemem:d | |
| |
| | #9 |
| Hiç turşuya mikroskoptan baktınız mı? Turşu zaten bakteriden oluşur. Ayrıca köy şarabı, nar ekşisi, sirkesi falan nasıl yapılıyor sanıyordunuz? Full hijenik ortamlarda falan mı? Boş duyar kasmaya gerek yok. Sefan olsun paşam.
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #10 |
| Ben adamın sıfatına takıldım. Bu kadar mutluluk verici bir şey mi ki gerçekten? | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |