![]() |
| | #1 |
![]() Karabük'ün en işlek caddesi olan Kemal Güneş'te korona virüs denetimleri kapsamında uygulama yapan Yunus Timleri, Doğukan S.'dan kimliğini istedi. İddiaya göre elinde poşetler olduğu için T.C. nosunu veren şahıs daha sonra tartışmaya başladı. Bu sırada dükkanda alışveriş yapan gencin annesi ve kız kardeşi de olaya müdahale olunca, tartışma büyüdü. Vatandaşlarında yaşananları meraklı gözlerle izlediği olayda savcılığa gidiyorum diyerek pasaja giren Doğukan S.'nin arkasından koşan polisler genci karakola getirmek için tutuğu sırada kız kardeşi Aleyna Alev K. bu sefer polislere saldırdı. Polislerin kardeşine tekme tokat attığını iddia eden genç kız k berber dükkanı önünde bulunan tabure ile polislere atmak isterken diğer polis tarafından engellendi. Vatandaşların ve annesinin sakinleştiremeye çalıştığı genç kız bu sefer dışarda polislere su fırlattı. Arbedeye dönen olayda Doğukan S. ifadesi alınmak üzere karakola getirilirken, öfkeli anne kızına yumruk attığı iddia ettiği polislerden şikayetçi olduğunu söyleyerek öfkesini dile getirdi. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Polıs Vecek Jopu :) | |
| |
| | #3 |
| Kimlik elimizde gezelim 50 metrede bir soruyorlar sigara yakıyorum maskenizi takin beyfendi diyor arabanın içinde benden başka kimse yok sigaramı içip takacam diyorum arabada sigara yasak diyor herşeye kılıf uyduruyorlar masallah Konu Siyahizm tarafından (28 Mart 2021 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #4 |
| kimlik numarasını aldıktan sonra illa kimliği görmek de artistlikten başka bir şey değil, polis ve bekçi olup kendini hukukun üstünde sayan çok insan var ne yazık ki. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Kanunda bu konu açıktır. Kolluk kuvvetine kimliğin ibrazı zorunludur. Kimlik numarası başkasına da ait olabilir. Bu konuyla alakalı yaşanan olaylar sıkça gündeme gelmiştir. Ayrıca kimlik ibraz etmemek bir suçtur. Bir polis sizi durdurdu kimliğinizi sordu kimliğiniz yok. Kanun diyor ki 15 yaşını geçmiş herkes kimliğini taşımak zorundadır. Kimliğini ibraz edemeyenler kimlik bilgileri öğrenilene kadar gözaltına alınabilir. Kimlik yoksa da kimlik yerine geçecek bir belge ibraz edilmelidir. Yani artistlik olarak düşündüğünüz şey. Kabahatlar kanunu , jandarma teşkilat , görev ve yetkileri kanunu ve polis vazife ve selahiyet kanunundan doğan yasal bir haktır. | |
| |
| | #6 |
| Kimlik kontrolu görsel olarak yapılır. | |
| |
| | #7 |
| gorsel olarak yapilirda yaninda annesi ve kiz kardesi var elinde posetler var yani her seyinde bir adabi var
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. Konu ZaLim tarafından (28 Mart 2021 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |