![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevimli ve tatlı üyemiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile röpartajımız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok geçmiş olsun bize olayın nasıl olduğunu ve sebebini söylermisiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba Ergin olay nasıl oldu ve bu hale nasıl geldim anlamadım gözümü bi yumdum bi açtım bu haldeyim ve bana saldıranlar kimler onları da görmedim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] peki sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İRCREHBERİ,NDE Bu halinizle bile son dakika haberlerini paylaşıyorsunuz bu sizi zorlıyormu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İRCREHBERİ, Nİ çok seviyorum İRCREHBERİ demek ben demek orada bulunan arkadaşlarımıda çok seviyorum haber demek ben demek ben demek haber demek 2 parmağım tutsa bile yinede vazgeçmem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar güzel sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrardan çok geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın keyifli forumlar dileriz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekür ediyorum. 👍 6 | |
| |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |