![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran 'Karabiberim' şarkısının klibinde tanıdığımız esmer bomba İlknur Soydaş, son haliyle beğeni topluyor. Instagram dünyasına ocak ayında katılan Soydaş, paylaşımlarıyla parmak ısırtıyor. 'Karabiberim' şarkısının klibinde Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği esmer güzel İlknur Soydaş, iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra oyunculuğa ara verdi. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Kirmizi biberlige yolculuk bu olsa gerekir ![]() baharat dunyasi bu magazin :)
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
valla hala karabiber :) neydi o şarkı :) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | ||
| |
| | #4 |
| Sinanayda yavrum hopa sinanay ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] basdala damarimi )))))
| |
| | #5 |
| ((: bomba mı | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
![]()
________________ No MoRe DramA | ||
| |
| | #7 |
| hala gideri var. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #8 |
| :(((
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #9 |
| Hahahahah yaa kendimi tutamiyorum halen guluyorum
| |
| | #10 |
| Kadın hiçbir şey kaybetmemiş resmen | |
| |