IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2020, 01:21   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Gazze sokakları savaş alanına döndü

İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde toplanan Filistinliler, Yüzyılın Anlaşması'nı protesto etti.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile Oval Ofis'te bir araya gelen Trump planın "herkese mantıklı gelecek" bir plan olduğunu belirtirken, nelerin değişeceğine değinmeden Filistinlilerin "istemeleri gereken" bir plan hazırlandığını söylemişti.
ABD Başkanı Donald Trump, Washington'da 'Yüzyılın Planı'nı açıkladı.
Kudüs bölünmemiş bir şekilde İsrail’in olacak diyen Trump, Filistin'in topraklarının iki katına çıkacağını belirtti.
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde toplanan Filistinliler, Yüzyılın Anlaşması'nı protesto etti. (AA)

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Gazze sokakları savaş alanına döndü
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 29 Ocak 2020, 06:38   #2
ꪖꪗꪉꫀ ꪮ᭢ꫀ ᦔꪖꪗ
Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üzülüyorum çocuklara ama bi okadarda dedelerinize para ve kadın karşılığı israile topraklarınızı parsel parsel sattığı içinde haketmiyorsunuz diyemiyorum. Türk askerine yaptıklarınızı saymıyorum bile!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)