![]() |
| | #1 |
| " Duzenim bozulur,hayatim altust olur diye,endise etme. Nereden biliyorsun hayatin altininin, ustunden daha iyi olmayacagini ? ****** Keske sen,Ben Osan ! Seni sevmenin ne kadar zor oldugunu Anlasan ! Keske Ben Sen Olsam Bu Kadar Sevilmenin Tadini Cikarsam !! ******* Ne Diye Boburlenip , Buyukleniyorsun ! Dogumun Bir Damla Su,Olumun Bir Avuc toprak Degil mi ? ******* 👍 4
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 Konu Ruyanur tarafından (29 Ocak 2020 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #3 |
| Bi beni benden kimse olmadı ))))) 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Ne Diye Boburlenip , Buyukleniyorsun ! Dogumun Bir Damla Su,Olumun Bir Avuc Degil mi ? Baba söze bak.... Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! | |
| |
| | #5 |
| Kapimiza degil Kalbimize vuran buyursun !! 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 Konu Nutella tarafından (18 Ekim 2023 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #6 |
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #7 |
| [CENTER ] [/CENTER]
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |