![]() |
| Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Süper lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Parkte karşı karşıya gelen ezeli rakipler yenişemedi. Beşiktaş maçın 48. dakikasında Rashid Gehzzal'ın ortasında Vida ile 1-0 öne geçerken. 89. dakikada Ozan Tufan'la Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Maçın geri kalanında yakalanan pozisyonları gole çeviremeyen her iki takımda birer puana razı oldu. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Bunun bilgisini bana mesajla yazan insanlar oldu inanır mısınız..... Ne derbiymiş........
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 |
| Ozan'ın golü güzeldi. Her şey her sene olduğu gibi yayıncı kuruluşun isteğine göre ilerliyor yine ne yazık ki ben bu akşam bunu bir kez daha gördüm. Beşiktaş yense şampiyonluğu garantilemiş gibi bir şey olacaktı. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Ozan la sosa yı çok geç aldı bence hatta onlarla başlasa farklı olabilirdi Fenerbahçe kalecisi Erol bulutu kurtardı
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #5 |
| Altay sadece Erol BULUT'u değil sene başından beri bütün Fenerbahçe'yi kurtardı. Çok başarılı bir sezon geçiriyor. Fenerbahçe şuan üçüncü sıradaysa bunu Altay'a borçlu. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Hayırlısı. | |
| |
| | #7 |
| 12 korner 8 orta yapan canerin ön direğe atacağını sadece gökhan gönül biliyor herhal. Bu takım bugün fark yemediyse altaya dua etsin. Şampiyonluktan tamamen kopacan maça böylemi hazirlandin erol danasi. Yine caner üzerinden top oynadık. Aldığı her topu sisirdi. Beşiktaşın attığı kafa gollerinde tek oyuncu var vida ve onu gustavo tutuyor Hepiniz şaka gibisini.. | |
| |
| | #8 |
| Altay iyi maç çıkardı. Beşiktaşlı olarak Ozan'ın golüne üzüldüm elbet lakin lig için hala avantajlı takımız. Değil mi kara@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #9 |
| Ben onu bunu bilmem Dalını budağını kıracaktı Sergen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz! | |
| |
| | #10 |
| Maç Abubakar ve Altay arasında gidip geldi
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |