![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sağlık durumuna ilişkin paylaşım yapan Seren Serengil, kötü haberi hayranlarına verdi. Hastalığının tekrar gerilemeye başladığını kaydeden Serengil, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor. Bilgilendirebilirse çok memnun olurum" dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Allah Sıfa Versın. | |
| |
| | #3 |
| ALLAH şifa versin de bu kadının dili de hiç durmuyor | |
| |
| | #4 |
| Bu kadına inanasım da gelmiyor acıyasımda. İnsanın başına ne geliyorsa kendisinden sebeptir. Ne eli durdu ne dili. Yetmedi bıçak altlarına yattı sağlığından oldu. | |
| |
| | #5 |
| Cengiz'in ahımı tuttu acaba..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |