![]() |
| | #1 |
![]() İsminin Aziz Ç. olduğu iddia edilen şahsın, kız çocuğunu tokatlayarak ağlattığı TikTok videosuna sosyal medyadan tepki yağdı. Videonun başında küçük çocuğu yakasından tutan şahıs, art arda zavallı çocuğa tokat attığı görülüyor. Daha sonra başka bir çocuk da kameranın açısına girip bu anlara şahit oluyor. Seslerin kesildiği videoda şahıs, çocuğa bir şeyler söylüyor. Üst üste atılan tokatların ardından ağlayan çocuğa bakıp gülen şahıs, tepki topladı. Sosyal medyada infial yaratan olay sonrası Aziz Ç. emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Ruh hastası pislik. Yemin ederim böylelerini gebertmek istiyorum ya. Daha ayakta bile zar zor duran bi çocuğu tokatlamak ne demek? Gücün ona mı yetiyor. Bir de marifet gibi paylaşıyorsun. | |
| |
| | #3 |
| Hep bu sosyal medyada video paylaşma çabaları bunlar. Ne çekersem ilgi çeker nasıl daha çok para kazanırım düşüncesi böyle şeref yoksunlarını ortaya çıkardı. Kadına şiddet sosyal medyada , gıda terörü sosyal medyada , çocuk şiddeti hayvan şiddeti sosyal medya da kapatsınlar şu uygulamaları da kurtulalım böyle ne oldum delisi şerefsizlerden. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Boyuna posuna baksanız adam sanırsınız ama ciğeri beş para etmeyen insan kılıklı rezilin teki. Tık tok çıktı şuursuz insan çoğaldı zaten. El kadar çocuğa vurduğun o ellerin kırılsın insaallah.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #5 |
| Ruh Hastası Ya Allahın Belası Bu Kucucuk Cocuga Yaptıgına Bak. | |
| |
| | #6 |
| ruhhastasi piskopt serefsiz yemin ederim katil olasim geliyo böyle insan görünce Allah belani versin
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Yaptığı açıklama diğer bir haberde onu da görsen kesin katil olursun: 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Ruh hastası olduğu çok belli Çocuk aglarken gülmek Kendi haline qül bence Yazık o miniğe yası kaç olursa olsun çocuğa şşddete karşıyım Dilerim sen ve senin gibiler cennet yüzü görmeSin Dilerim Allah tez zamanda Belanı versin | |
| |
| | #9 |
| Bunuda Ağlatarak İdam Etmeleri Lazım.
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #10 |
| ayni sekilde kendisinede uygulanmasi sart hatta tokat degil odunla yermisin yemezmisin
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |