![]() |
| | #1 |
| Ne sen Leyla' sın ne de ben Mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun Kederli bir akşam, içmişiz sarhoşuz, hepsi bu.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Meraba ben hangimizdim?
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 |
| Can evinden vuruldun sen. Artık düşman kime güvensen. Öykü Gürman - Canevi | |
| |
| | #4 |
| Aşk neydi, kıyamamak mı? Karşına geçip seyretmelere doyamamak mı? Ilk tas - Gokce kirgiz
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Bütün hayatım sadece güzel bi' ölüme hazırlık mı? Şanışer - Senden & Benden | |
| |
| | #6 |
| sevemedim karagözlüüüüm seni doyuncaa hep kiskandim seni elden yillar boyuncaaa
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Bana aşkı veren sendin Sonra alıp giden sendin Yollarımız ayrı derdin Bu kalp seni unutur mu ?
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bugün dost yaralanmış Yine gönlüm hoş değil Her yanı parelenmiş Yine gönlüm hoş değil... M.E. | |
| |
| | #10 |
| Yine günlerden son yaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Geçmiyor hiç gözlerimden Bir hayal burktum en sol yerimden Sen bana sır, ben sana yar Bi' düşmeyegör, göğüm kamaşır Mabel Matiz - Yaşım Çocuk
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |