IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
5Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Security-Bot
  • 1 Gönderen ZeyNa
  • 1 Gönderen She
  • 1 Gönderen Siyahizm
  • 1 Gönderen Security-Bot

Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2021, 12:27   #1
Standart Yeğenimi Bitcoin yaktı

Yeğenimi Bitcoin yaktı

Antalya’da oturdukları 3 katlı villada, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle öldürüp intihar eden Mustafa Gider'in (40) halası Nimet Güler, "Yeğenim Bitcoin yüzünden, önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Yeğenimi Bitcoin yaktı" dedi.

Adli Tıp Kurumu morgundaki 4 cenaze, bugün yakınları tarafından alındı. Cenazelerin alındığı sırada gözyaşı döken hala Nimet Güler, Mustafa Gider'in Bitcoin yüzünden çok para kaybettiğini, bu yüzden sorunlar yaşadığını söyledi. Güler, "Yeğenim otelde fotoğrafçılık yapıyordu. Bu çalıştığı süre içinde 250 bin lirası vardı. Bitcoin yüzünden önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son ise arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Sorunlar yaşamaya başladı. Arkadaşı alacağı olan 35 bin TL'yi istemiş. Parayı geri veremeyince bunalıma girmiş ve sonu böyle oldu. Yeğenimi Bitcoin yaktı. Artık bunu fakirler oynamasın. Bitcoin zenginlerin, parası olanların oynaması gereken bir şey. Değilse o bunları yapacak bir çocuk değildi" diye konuştu.

Morgdan alınan cenazeler, toprağa verilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 17 Mart 2021, 12:30   #2

Bi kere kaybetmişsin. Daha fazla üstüne gitmek ne diye.
Hadi hata üstüne hata yaptın ailene neden kıyıyorsun be adam.

👍 1

Alt 17 Mart 2021, 12:36   #3
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Her şey kazanırım diye ümit edip daha da çok kaybetmekle başlıyor. Yazık olan ölenlere oldu.

👍 1

Alt 17 Mart 2021, 12:59   #4

bu bitcoini bir turlu anlayamadim elime gelmeyen para para deildir benim icin

P̣ṛẹṇṣẹṣ

Alt 17 Mart 2021, 18:01   #5
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kumar işte her türlüsü aynı ne yazık ki

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 17 Mart 2021, 20:08   #6
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bitcoin le alakalı bi durum değil kumar var bence bu işin içinde bitcoin altın gibi doviz gibi bişey bianda sıfıra inme şansı yok en fazla biraz düşer sonra yine çıkar çok saçma geldi bana bilmiyorum ve ne olursa olsun insan herşeyini kaybetmişte olsa neden ailesinin canına kıyarki gerçekten insanların psikolojisi çok bozuldu herkes en kısa yoldan çok para kazanma derdine düşmüş bu nedenle de bir sürü aile yok oluyor bu düzende bu sistemde yanlızca zenginler kazanır

👍 1

Alt 17 Mart 2021, 20:27   #7

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bitcoin le alakalı bi durum değil kumar var bence bu işin içinde bitcoin altın gibi doviz gibi bişey bianda sıfıra inme şansı yok en fazla biraz düşer sonra yine çıkar çok saçma geldi bana bilmiyorum ve ne olursa olsun insan herşeyini kaybetmişte olsa neden ailesinin canına kıyarki gerçekten insanların psikolojisi çok bozuldu herkes en kısa yoldan çok para kazanma derdine düşmüş bu nedenle de bir sürü aile yok oluyor bu düzende bu sistemde yanlızca zenginler kazanır
Zaten ilk çıktığı gün yüklü miktarda kumar borcu olduğu bu tartışma yüzünden cinayeti işlediği yazıyordu. Kadın bitcoin diyor. 35 bini bitcoine yatırsan en fazla elinde kalacak para gene ana paradır. Arabasını satıyor , dükkanını satıyor , evini satıyor üstüne piyasaya 150 bin borçlanıyor. bitcoin ile olacak iş değil. En son babasına bu villayı satalım normal bir eve taşınalım diyor kabul edilmiyor tartışma sonrası öldürüyor herkesi. Yani gariban biride değil. Zenginken batırmış birisi

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)