![]() |
| | #1 |
![]() Muğla'nın Milas ilçesinde erkek arkadaşı tarafından tüfekle öldürülen genç kızın cenazesi toprağa verildi. Muğla'nın Milas ilçesinde erkek arkadaşı tarafından tüfekle öldürülen genç kızın cenazesi toprağa verildi.Muğla Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Bensu Narlı'nın cenazesi, Güllük Mezarlığı'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında gözyaşlarıyla defnedildi. Cenaze töreninde Narlı'nın yakınlarının güçlükle ayakta durduğu gözlendi. İlçedeki bazı kadın grubu üyeleri de cinayete tepki gösterdi."Bir anlık öfkeme yenik düştüm"Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı S.K'nin polisteki ilk ifadesinde, "Onu çok seviyordum ve kıskanıyordum. Beni istememesini hazmedemedim. Bir anlık öfkeme yenik düştüm. Tüfekle vurdum. Çok pişmanım." dediği öğrenildi. Ayrıca katil zanlısına yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.Milas ilçesindeki Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta dün, evin çalan kapısını açan Bensu Narlı, erkek arkadaşı S.K. tarafından göğsünden tüfekle vurulmuş, kadın olay yerinde hayatını kaybetmişti.Şüpheli S.K. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınmıştı. ![]() ![]() ![]() Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Zanlıya gelince, Allah b.... versin şu yasa geri gelsede bayanlarımıza kıyanları idam etseler yada böylelerini canlı canlı ateşle yaksalar...
________________ ( Geçen yaşımız olsun Kalbimiz hep aynı) | |
| |
| | #3 |
| Bazı erkekler, kadınların "reddetme, istememe" hakkı oldugunu kabul etmiyor maalesef. Her istediklerine sahip olamayacaklarını anlayamiyorlar. Kadınlar kimseye ait değil, zorla da güzellik olmaz. "Seviyordum pişmanım" cümlesini söylemeye utanır insan. Bir kadın daha erkek şiddetine kurban oldu maalesef. Şaşırdık mi? Hayır. Yasalar bu konuda ciddi bir yaptırım uygulamazsa son da olmayacak maalesef. Çok üzücü... Allah rahmet eylesin.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |